Bijles aanvragen

Samen met u en uw kind zullen we proberen de punten op te halen. Indien gewenst kan ik uiteraard ook met de betreffende school contact opnemen om zo te achterhalen waar de moeilijkheden zitten en daar extra op focussen. Ik geef bijles aan de hand van de boeken die uw kind heeft van de school en de door mij zelf gemaakte documenten op deze site. Als u bijles aanvraagt zit u uiteraard nergens aan vast. Mocht u nog niet overtuigd zijn, of twijfelen om bijles aan te vragen,  mail mij dan gerust. Ik zal uw mail eerlijk en vrijblijvend beantwoorden.

Bent u geïnteresseerd in bijles? Vul dan het dit contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met u op. Geef a.u.b. zoveel mogelijk informatie. U ontvangt een reactie binnen 2 werkdagen met daarbij de prijsopgave.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak vraag ik aan de ouders om in ieder geval thuis te zijn. Ik geef de eerste keer bijles en zal daarna evalueren hoe het is gegaan. Dit doe ik het liefste met de ouders erbij, om zo ook tot een plan te komen. We bespreken hierin allereerst hoe het is gegaan, hoe de leerling de bijles heeft ervaren en waar de moeilijkheden zitten. Mocht de eerste keer niet bevallen, zit u nergens aan vast.

Standaardtarieven

1 persoon: €35,-per persoon per uur
2 personen: €22,50 per persoon per uur
3 personen: €15,- per persoon per uur
4 personen of meer: €12,50 per persoon per uur

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw en exclusies reis- en parkeerkosten.

Reiskosten: €0,50 per kilometer.

Betaling

Gelieve contactloos via betaalverzoeken te betalen.