Docentenaccount

Voor docenten is er de mogelijkheid om toegang tot de PowerPoint bestanden (.pptx) te krijgen. Met behulp van deze bestanden kan iedere presentatie door iedere docent zo aangepast worden dat hij deze op zijn eigen wijze in de lessen kan toepassen.

Daarnaast is het mogelijk om met PowerPoint de presenterview te gebruiken. Met de presenterview ziet u op uw scherm de aantekeningen van Betales (of van uzelf) en zien uw leerlingen de slides waar u het verhaal omheen vertelt. Vergeet hierbij niet dat de presentatie slechts een hulpmiddel is.

Het grote voordeel van de PowerPoint bestanden is dat u de nadruk kunt leggen op de punten die u belangrijk vindt. Daarnaast is het zo dat uw leerlingen de gewone slides altijd op Betales kunnen terugzien en de presentatie kunnen openen met extra teksten van Betales erbij, om zelfstudie mogelijk te maken. Door de leerlingen naar de website te sturen, weet u zeker dat u de meest recente slides aan hen geeft. Enkele foutjes die erin zijn geslopen die worden opgemerkt, worden namelijk zo snel mogelijk aangepast.

Inloggen

Heeft u al eerder een account gemaakt? Log dan nu in.

Aanvragen account

Om toegang tot de presentaties te krijgen moet u inloggen. Vul hiervoor het onderstaande formulier in. U krijgt dan binnen 5 werkdagen een email van Betales met daarin een voor u gegenereerd wachtwoord dat u daarna kunt veranderen. Uw gebruikersnaam is standaard het e-mailadres dat u opgeeft. Gebruik het E-mailadres van uw school account, om aan te tonen dat u daadwerkelijk een docent bent.

    *Algemene voorwaarden